Descobreix la història de dos dels nostres clients:

La Gisela i en Toni són una parella que comparteixen la passió per l’esquí i els gossos. Es van conèixer fa 24 anys en una competició canina i des d’en fa 16 que tenen una perruqueria per a gossos a Berga, des d’aleshores que també van començar a esquiar plegats. Un dia van conèixer els esquís Liken i la Gisela va decidir regalar-li pels 40 anys del Toni un parell d’esquís. Aquí descobrireu la seva història!

Pregunta: Com vau conèixer Liken?

Toni: A partir d’un amic en comú que és monitor d’esquí dels nostres fills: una dia vam anar a La Masella i ens van deixar provar un parell d’esquís Liken i de seguida em vaig enamorar d’ells.

Què us va agradar en aquell moment?

Toni: Són una cosa única, que te’ls pots personalitzar i són molt bonics. A més a més, provats a pista em van donar molt bones sensacions: reaccionen a una bona baixada i a l’exigència que els demanes . Al mateix temps, m’agraden les coses artesanals i fetes a mà i Liken són artesanals i fets a mà.

Toni: “Liken són una cosa única, que te’ls pots personalitzar i són molt bonics.”

Què et va fer escollir que fos el regal de 40 anys al Toni?

Gisela: El dia que els va provar a La Masella estàvem junts i jo vaig veure que li agraden molt perquè eren una cosa molt particular. Aquell dia ens vam imaginar personalitzant els esquís posant el logotip del nostre negoci, ja que som perruquers canins i des de fa 16 anys treballem junts en una perruqueria de Berga que es diu Anadyr i va ser en aquell moment que se’m va ocórrer que seria un regal molt xulo pels 40 anys del Toni. Vaig pensar que ja que en Toni i jo ens vam conèixer en una competició de bellesa canina, vam crear el nostre negoci propi i una de les aficions que més compartim és l’equí amb els esquís Liken podíem ajuntar les dues aficions.

I com vas contactar amb l’Oriol?

Gisela: Recordo que era el mes de març i li vaig agafar el mòbil al Toni, vaig trobar el contacte de l’Oriol i li vaig trucar. Li vaig explicar la idea que tenia, que volia uns esquís personalitzats amb el logotip de la perruqueria i, deixant-me assessorar per l’Oriol i pensant en els gustos del Toni, vaig triar els esquís, la fusta, que és d’Olivera, el logotip, etcètera.

I tu, Toni, ja coneixies l’Oriol?

Toni: Sí, perquè després de la prova a La Masella, l’Oriol ens va convidar a mi i a un amic meu al taller a veure i ensenyar-nos el procés de producció dels esquís. Així que un dia entre setmana vam pujar amb uns amics i ens va explicar com va pensar en crear l’empresa, ens va mostrar el taller, com fa tot el procés de producció.

Gisela: I jo quan vaig saber que anava al taller de Liken vaig avisar l’Oriol que amagués els esquís, sobretot pel logotip. I sí, fins al final hem pogut mantenir el secret: per ell un 10!

I com li vas regalar els esquís?

Gisela: Vam fer una festa d’aniversari amb la família i els amics i les amigues, allí li vam regalar els Liken. A més a més, l’amic en comú que ens va fer conèixer l’Oriol li va regalar amb bastons de fusta de bambú, així que pack complet!

Toni: Sí, va ser un regal molt especial perquè a la Gisela i a mi ens uneix la passió per la feina i per l’esquí, així que amb els esquís Liken hem pogut unir les dues passions: els gossos i l’esquí.

A on estrenaràs els Liken?

Toni: Els esquís Liken els utilitzaré en ocasions especials. Són uns esquís que els cuidaré, els usaré en ocasions que no es puguin fer malbé, que no te’ls trepitgin, ja que vull que siguin un record per tota la vida. I probablement els estrenarem a La Masella.

Gisela: Sí, són uns esquís per tota la vida!