Els nostres esquís

El relleu salvatge i la tranquil·litat de les muntanyes del Pirineu són el nostre bressol, marquen el nostre caràcter i inspiren tota la col·lecció Liken.

Pots escollir entre 5 acabats de sèrie…

Bambú

Roure

Teka

Wengué

Boj-Olivo

…personalitzar el teu disseny, incorporar-hi altres fustes i, fins i tot,
fer-te un esquí totalment a mida!

En simbiosi amb la natura

Nosaltres mateixos dissenyem i fabriquem cada producte amb materials de qualitat i apostant per la sostenibilitat, la proximitat i la personalització.
Amb el cor noble de la fusta i l’aspecte rústic de la mateixa, combinat amb un procés “a foc lent” es garanteix la qualitat i durabilitat del producte final.
Aconseguim i oferim esquís amb bones prestacions, on el client és part important del procés: en defineix de forma única i singular com serà el seu esquí.
S’aconsegueix d’aquesta manera una connexió emocional amb l’esquí, i a través seu, una simbiosi perfecta entre la natura i l’ésser humà.

El compromís Liken:

Tecnologia al servei de l’artesania

Tots els esquis Liken estàn elaborats amb una estructura constructiva en sàndwich, amb nucli de freixe reforçat amb fibres de vidre per garantir un bon comportament i unes bones propietats mecàniques.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept

Catàleg virtual