Connecta amb les teves emocions

Liken Skis és una empresa de fabricació d’esquís artesanals nascuda a l’Alt Berguedà, a les portes del Pirineu. Ens mou la passió per tot el què fem: el disseny i la fabricació d’esquís d’altes prestacions per obtenir les millors sensacions en cada gir.

L’esquí ens retorna tot aquell amor que hi dediquem en la seva elaboració i ens permet gaudir, en plena natura, de la llibertat de les muntanyes.

Treballem amb l’objectiu de créixer i millorar cada dia, apostant per un producte que connecta emocionalment amb qui valora la senzillesa i noblesa d’un esquí de fusta elaborat a foc lent, amb paciència, cura i dedicació, i alhora satisfà els requisits de l’esquiador més exigent que busca rendiment i una experiència única en cada gir.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept

Artesania i proximitat

Fabricació artesanal d’un producte de qualitat, elaborat 100% al nostre taller, cuidant cada detall i sent fidels i respectuosos a les tradicions.

Relació propera i directa amb tu, sense intermediaris, per oferir-te un producte ajustat a les teves necessitats i que et faci plenament feliç.

Caràcter pirinenc

El relleu salvatge i la tranquil·litat de les muntanyes del Pirineu són el nostre bressol, ens impregnen amb els seus valors i marquen el nostre caràcter. Un tarannà i cultura incorporats al nostre ADN que ens fa valorar, respectar i estimar la natura i sentir l’arrelament als nostres orígens.

Retornem al bosc el què prové del bosc i seguim escrivint la història del Pirineu amb oficis del segle XXI.

Compartir

Una de les sensacions més boniques de la muntanya i de la vida és poder compartir les emocions amb els amics que fan camí al nostre costat.

A Liken treballem incansablement de forma honesta per compartir les experiències i vivències amb tots els que compartiu valors, per nosaltres els clients sou amics i la vostra felicitat esdevé la nostra realització.