Connecta amb les teves emocions

Liken Skis és una empresa de fabricació d’esquís artesanals nascuda a l’Alt Berguedà, a les portes del Pirineu. Ens mou la passió per tot el què fem: el disseny i la fabricació d’esquís d’altes prestacions per obtenir les millors sensacions en cada gir.

L’esquí ens retorna tot aquell amor que hi dediquem en la seva elaboració i ens permet gaudir, en plena natura, de la llibertat de les muntanyes.

Treballem amb l’objectiu de créixer i millorar cada dia, apostant per un producte que connecta emocionalment amb qui valora la senzillesa i noblesa d’un esquí de fusta elaborat a foc lent, amb paciència, cura i dedicació, i alhora satisfà els requisits de l’esquiador més exigent que busca rendiment i una experiència única en cada gir.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept

Artesania i personalització

Fabricació artesanal per l’obtenció d’un producte 100% elaborat al nostre taller.

Combinant la geometria del nucli de fusta, les cotes de l’esquí, el tipus de laminat, l’acabat i el gravat làser, personalitzem i adaptem cada producte a les necessitats de cada client.

Assessorament

Col·laborem amb professionals docents amb 15 anys d’experiència en ensenyament d’esquí i amb professionals que fan perfeccionament i anàlisis de la tècnica mitjançant vídeo-correcció.

Aconseguim d’aquesta manera ajustar cada esquí per cada client.

Experiència

Des del primer contacte amb Liken Skis, comença el viatge del client i el volem convertir en una experiència: oferim provar producte, veure el taller, conèixer qui som i com treballem.

Oferim una comunicació directa i propera durant el procés de fabricació.