Els col·laboradors: la nostra mà dreta

Els nostres col·laboradors representen els valors de Liken i en són una part de la cara visible, ells viuen el projecte amb passió i són un actiu imprescindible de la marca.

De fora cap a dins, gràcies al seu rigor analític, criteri tècnic, experiència i professionalitat, ens transmeten les seves sensacions sobre els esquís i contribueixen de manera activa en les millores i desenvolupament de nous productes.

De dins cap a fora, són la imatge de Liken al món. Es passen hores al llarg de tot l’hivern amb els esquís als peus, treballant i gaudint d’aquest esport que tant els hi apassiona i comunicant els valors de Liken a totes les persones que s’interessen pel projecte.

IVAN MONER

Esquí de muntanya

L’Ivan és nascut al Pirineu i ha passat tota la vida en contacte amb la natura i les muntanyes, i des de fa 20 anys es dedica professionalment com a tècnic especialista en allaus (formació, avaluació de l’estabilitat, cartografia, control amb explosius).

Al llarg de la temporada esquia més de 100 dies, en totes les condicions meteorològiques i tipologies de neu.

No hi ha res com una bona baixada de neu pols per veure-li un somriure a la cara i adonar-te que és feliç en aquest medi on busca la fluïdesa.

Per ell els esquis són una eina de treball i han de respondre a les seves expectatives, però també dedica bona part del seu temps lliure a descobrir racons esquiables del Pirineu i a gaudir de l’esquí de muntanya més pur.

 • Llicenciatura en Geologia.
 • Tècnic especialista en allaus.
 • Avalanche Operations Level 2, Canadian Avalanche Association.

SARA ORGUÉ

Esquí de muntanya

La Sara va néixer a Igualada i de ben petita ja va descobrir la passió per les muntanyes gràcies als seus pares que li van transmetre aquest amor.

Al 2008 es va instal·lar al Pirineu apostant per un estil de vida alineat amb les seves conviccions i des d’aleshores s’ha dedicat professionalment com a tècnica en neu i allaus.

El seu dia a dia durant els mesos d’hivern el passa amb els esquis als peus fent sortides de camp per avaluar l’estabilitat de la neu i poder fer la predicció d’allaus, però també per cartografiar el terreny d’allaus.

La Sara vol conèixer i entendre la muntanya, gaudir-la sense passar por, busca un material robust i segur i que li transmeti bones sensacions.

Al llarg de la temporada esquia més de 80 dies i exigeix un material que li ofereixi bones prestacions.

 • Llicenciada en Biologia a la Universitat de Barcelona.
 • Avalanche Operations Level 2.
  Canadian Avalanche Association.
 • Guia de mitja muntanya.

JOAN ROBLES

Esquí de pista

El Joan és de La Pobla de Lillet i, després de l’etapa formativa lluny de casa, va decidir tornar al seu poble natal per estar a prop de la família i de les muntanyes.

Sempre ha tingut passió per practicar esport a la muntanya en contacte amb la natura i ja de ben petit va conèixer la felicitat d’esquiar.

Anys més tard va crear la seva pròpia escola d’esquí juntament amb la seva dona i acomplir el somni de poder-se dedicar a allò que estima.

Al llarg de la temporada, passa entre 70 i 80 dies amb els esquis als peus transmetent els seus coneixements amb passió als clients.

El Joan té un gran rigor i criteri tècnic d’anàlisis de material i les seves sensacions sobre el producte són un gran actiu pel desenvolupament i millores dels nostres esquis.

 • Tècnic de nivell 3 en esquí alpí.
 • Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport.
 • Diplomat en magisteri amb especialitat educació física.
 • Tècnic superior en activitats físiques i esportives.
 • Guia d’activitats esportives al medi natural.

CAROLINA DELATTRE

Télemark

La Carolina, nascuda al sud-oest de França, va descobrir els Pirineus als 5 anys i de la mà dels seus pares va sentir per primer cop l’amor per aquestes muntanyes.

Als 9 anys es va iniciar a l’esquí però no va ser fins al 2008 que va descobrir del télémark i se’n va enamorar.

Des d’aleshores només té una cosa en ment: la pràctica a diari d’aquest esport ancestral.

Compagina aquesta passió amb la seva feina de freelance de comunicació i influencer digital al petit món del télémark.

Passa l’hivern provant material amb els seus sponsors principals* i des d’aquesta temporada testeja els Liken Carlit amb fixacions Meidjo 2.1.

Per la Carol és un somni fet realitat tornar a l’essència del télémark amb un esquí de fusta amb línies molt modernes en busca de la seva neu preferida: el pow pow, sempre amb un somriure.

 • Titulació “initiatrice télémark MF1”
 • Diploma universitari de gestió de projectes web i comunicació.
 • Embaixadora de la marca de fixacions The M Equipment i de la botiga Telemark Pyrénées a Ax les Thermes.

NÚRIA CASTAN

Disseny gràfic

La Núria va néixer a BCN, però va créixer a Almoster (Reus). Tot i estar a prop de la platja, gràcies als seus pares, va descobrir la muntanya i l’esquí de ben petita, però la seva veritable passió la va trobar als 9 anys quan va provar l’snowboard.

Va iniciar-se en les competicions de freeride als 14 anys i avui en dia competeix internacionalment en la màxima categoria del FWQ.

Actualment compagina la carrera esportiva amb la seva altra vocació: l’art. De petita, no podia viure sense dibuixar. Va estudiar la carrera de Dissenyadora Gràfica amb l’objectiu d’ajudar a qui necessita transmetre i expressar valors per comunicar.

L’estil i visió de la Núria ens entusiasma i va perfectament alineat amb els valors de Liken i les seves propostes gràfiques aplicades a la fusta aporten un gran valor afegit al producte per tots aquells clients que busquen un esquí encara més únic.

 • Tècnic de nivell 1 en snowboard
 • Dissenyadora gràfica
 • Jutge en competicions de Freeride