Connecta amb les teves emocions

Liken és la marca d’esquís de fusta de fabricació artesanal nascuda al Pirineu que vol arribar a aquelles persones que estimen la muntanya hivernal i busquen una connexió especial amb la natura.

L’Oriol, com a amant de la muntanya en estat pur, el territori i la natura, transmet aquesta passió a la marca i a l’esquí, ja que per ell el seu producte va més enllà d’un simple objecte per a la pràctica esportiva.

Així és com converteix els esquís Liken en uns elements amb els quals els clients poden experimentar unes sensacions úniques sobre la neu i connectar intensament amb les emocions de cada baixada i de cada gir.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept

Singularitat

Amb l’anhel d’elaborar el millor producte per a cada usuari, Liken treballa per aconseguir un esquí únic pensat per a cada client, personalitzat, dissenyat i elaborat sota comanda.

S’adeqüen les diverses característiques de l’esquí a les necessitats de l’esquiador o esquiadora amb un producte nascut al Pirineu, exclusiu, singular i atractiu.

Caràcter

La personalitat de qualsevol peça d’esquí ve marcada per la seva ànima: el com s’ha elaborat i amb què està fabricat. Si aquest “què” és un cor de fusta aleshores el seu caràcter ja queda determinat de forma pràcticament involuntària per la noblesa d’aquest material. I si el “com” és un procés artesanal, elaborat a foc lent i incorporant la tecnologia més avançada i innovadora amb coneixement i dedicació, aleshores el resultat és un producte precís i d’alta qualitat.

Prestacions

Cada parell d’esquis és fruit de la combinació d’un disseny personalitzat i fet a mida per a cada usuari i d’un procés d’elaboració totalment artesanal, a partir d’uns materials de primera qualitat i proximitat.

Liken esdevé un producte amb unes excel·lents característiques, un comportament noble i unes altes prestacions per als esquiadors i esquiadores més exigents.