Vols provar uns esquís Liken?

Tens ganes de comprar uns esquis Liken però primer vols experimentar-ne les sensacions? O potser ja ho tens clar i només dubtes de quin model s’ajusta més a les teves necessitats? Sabem que la millor forma de resoldre aquests dubtes és fent un TEST D’ESQUIS.

Oferim dues modalitats: tests públics i tests privats.

SKI TEST

Opció 1: test públic programat

Com funciona?

Durant la temporada oferirem tests a les estacions d’esquí del Pirineu on trobareu la carpa de Liken a peu de pistes per provar els diferents models d’esquís. Les persones interessades disposaran d’una hora per provar un model d’esquís. En cas d’haver-hi més disponibilitat d’esquis que persones interessades, aleshores es podrà provar més d’un model.

Com puc saber quan es fan aquestes jornades de test?

Publicarem aquesta informació a les xarxes socials (instagram / twitter / facebook) i també a la secció d’actualitat de la nostra pàgina web.

Té algun cost?

Aquest tipus de test és totalment gratuït.

Com em puc inscriure?

Durant la setmana previa al test farem una graella amb tots els interessats i s’informarà per whatsapp o mail de l’hora assignada.

Ens heu d’omplir aquest formulari d’inscripció:

Opció 2: test privat individual

Com funciona?

En qualsevol moment de la temporada existeix la possibilitat de fer un test de forma privada per una o varies persones d’un mateix grup d’amics. En aquest test, es disposarà de tota la jornada d’esquí per provar un o varis models d’esquís Liken.

A quines estacions es pot fer el test?

El test es podrà fer en qualsevol estació d’esquí que vulgui l’interessat

A on es recullen/retornen els esquis?

Els esquís es poden recollir i retornar al nostre taller (La Pobla de Lillet) o organitzant la recollida i retorn en algun punt que acordem les dues parts.

Té algun cost?

Si. Aquest tipus de test té un cost i dependrà del nombre de persones que vulguin provar esquís:

Test individual: 40€.

Grup de 2 interessats: 30€/persona.

Grup a partir de 3 persones: 20€/persona.

En el cas que, després de fer el test, l’interessat faci la compra d’un parell d’esquís, l’import que s’ha pagat en el test serà descomptat de l’import dels esquís.

Com em puc inscriure?

Et pots apuntar en el següent formulari i t’informarem quan tinguem disponibilitat d’esquís per tal que els puguis provar.