Els clients

Els nostres clients més que clients són part de la familia Liken, un actiu imprescindible de la marca i són els nostres primers embaixadors.

Una marca com Liken no seria res sense la confiança i la implicació de tots i cada un d’ells. Ens sentim estimats i ben valorats i, per aquest motiu, tenim una gran responsabilitat que és alhora la nostra gran motivació: llevar-nos cada dia i treballar amb el màxim rigor i professionalitat per oferir-los el millor producte.

Aqui en teniu alguns exemples de qui són i quines són les seves històries, emocions i sensacions.

TONI PONS
TONI PONSCarlit 88
“Les sensacions d’esquiar amb uns Liken no es poden comparar amb la resta d’esquís del mercat. Uns esquís únics, molt nobles i agradables en tot tipus de neu.”
GUIFRÉ DE PERAY
GUIFRÉ DE PERAYCarlit 88
“El disseny dels esquís LIKEN és espectacular, però encara és millor la sensació de felicitat que tinc a cada gir”
ELOI VILA
ELOI VILAAstazu 98
“Uns esquis fets a mà i personalitzats, que son una delícia sobre la neu! El tracte, immillorable!”
ORIOL GUASCH
ORIOL GUASCHCarlit 88
“Els esquis Liken m’ofereixen unes prestacions en tot tipus de neu que superen a tots els esquís que havia tingut anteriorment.”
PAT BROS
PAT BROSCarlit 88
“Esquís de màxima qualitat, fets a mà, servei impecable.”
CLAUDIA A.
CLAUDIA A.Carlit 88
JAVI GALISTEO
JAVI GALISTEOOrhi 72
“Ho recomano a tothom a aquell que busqui un producte de molt alta qualitat, personalitzat i respectuós amb el medi ambient.”
TONI GOMEZ
TONI GOMEZAnie 74
“Els meus Liken van ser el regal dels meus 40, uns esquis de gama alta fabricats a mà, i del Berguedà!”
SISCU SALISI
SISCU SALISIAnie 74
“Vaig rebre un tracte exelent de l’Oriol, que a nivell d’estil d’esqui em va assesorar molt be, vaig fer comanda dels esquis Liken i en poc temps vaig poder gaudir-los… brutal.”
CARLES BROS
CARLES BROSOrhi 72
“L’Uri treballa amb passió, tal com viu la muntanya i l’esquí. Esquiar amb uns esquis fets a mà, és un plaer. Els esquís Liken tenen nervi i una adaptació i conducta genials sobre la neu.”
GUILLEM PEREZ
GUILLEM PEREZBalaitús 108
“Poder parlar amb la persona que els fa personalment i anar rebent imatges i videos de tot el procès es una esperiència qüasi religiosa!!”