Els clients

Els nostres clients més que clients són part de la familia Liken, un actiu imprescindible de la marca i són els nostres primers embaixadors.

Una marca com Liken no seria res sense la confiança i la implicació de tots i cada un d’ells. Ens sentim estimats i ben valorats i, per aquest motiu, tenim una gran responsabilitat que és alhora la nostra gran motivació: llevar-nos cada dia i treballar amb el màxim rigor i professionalitat per oferir-los el millor producte.

Aqui en teniu alguns exemples de qui són i quines són les seves històries, emocions i sensacions.

TONI PONS
TONI PONSCarlit 88
“Les sensacions d’esquiar amb uns Liken no es poden comparar amb la resta d’esquís del mercat. Uns esquís únics, molt nobles i agradables en tot tipus de neu.”
GUIFRÉ DE PERAY
GUIFRÉ DE PERAYCarlit 88
“El disseny dels esquís LIKEN és espectacular, però encara és millor la sensació de felicitat que tinc a cada gir”
ELOI VILA
ELOI VILAAstazu 98
“Uns esquis fets a mà i personalitzats, que son una delícia sobre la neu! El tracte, immillorable!”
ORIOL GUASCH
ORIOL GUASCHCarlit 88
“Els esquis Liken m’ofereixen unes prestacions en tot tipus de neu que superen a tots els esquís que havia tingut anteriorment.”
PAT BROS
PAT BROSCarlit 88
“Esquís de màxima qualitat, fets a mà, servei impecable.”
CLAUDIA A.
CLAUDIA A.Carlit 88
JAVI GALISTEO
JAVI GALISTEOOrhi 72
“Ho recomano a tothom a aquell que busqui un producte de molt alta qualitat, personalitzat i respectuós amb el medi ambient.”
TONI GOMEZ
TONI GOMEZAnie 74
“Els meus Liken van ser el regal dels meus 40, uns esquis de gama alta fabricats a mà, i del Berguedà!”
SISCU SALISI
SISCU SALISIAnie 74
“Vaig rebre un tracte exelent de l’Oriol, que a nivell d’estil d’esqui em va assesorar molt be, vaig fer comanda dels esquis Liken i en poc temps vaig poder gaudir-los… brutal.”
CARLES BROS
CARLES BROSOrhi 72
“L’Uri treballa amb passió, tal com viu la muntanya i l’esquí. Esquiar amb uns esquis fets a mà, és un plaer. Els esquís Liken tenen nervi i una adaptació i conducta genials sobre la neu.”
GUILLEM PEREZ
GUILLEM PEREZBalaitús 108
“Poder parlar amb la persona que els fa personalment i anar rebent imatges i videos de tot el procès es una esperiència qüasi religiosa!!”
JOEL PEIRIS
JOEL PEIRISMontardo 98
“Liken Montardo 98 amb Marker PT Duke 16, un esqui “all-mountain” divertit amb neu fonda i impressionant i ràpid en pista.”
JUANFRA BALANYÀ
JUANFRA BALANYÀCarlit 88
“Vàrem quedar per escollir la fusta, ho tenia clarisim, OLIVERA, un arbre que em recorda al meu pare. Viure a primera mà la creació del teu esquí, es sensacional.”
JORDI SELGA
JORDI SELGABaiau 70
“Al ser un professional de l’Esquí Alpí i de la fusteria sempre m’han fascinat els productes naturals i les construccions artesanals i LIKEN, al ser un producte de proximitat on inclouen tots aquests ingredients, no vaig dubtar en formar part de la família”
BENET SOLEY
BENET SOLEYCarlit 88
“L’Oriol es un auténtic profesional, un luxe gaudir de l’oportunitat de deixar-se aconsellar per ell i visitar el seu taller mentre comparteix la passió pel que fa. 200% recomenable visitar la seva botiga i descobrir com treballa. Els esquis són genials i únics, una garantia per disfrutar de valent de la neu!!”
MARINA MUNTADA
MARINA MUNTADAOrhi 72
“Taller de d’esquís atemporals. L’Oriol et permet triar entre diferents models i fustes, i fins i tot participar del procés artesanal d’elaboració dels teus esquís, 100% fets a mà. És emocionant! des del principi, fins quan te’ls poses a la neu. 💫❄️👌🏼”
ENRIC MARTINEZ
ENRIC MARTINEZMontardo 98 i Anie 74
“La veritat que és que ha estat una experiència molt positiva. Poder conèixer Oiol, tot un personatge, que és el creador dels teus esquis, tenir-te informat en tot moment de l’estat en procés de fabricació, poder veure’ls com van agafant forma, és tota una experiència única i magnífica. Per això tinc dos parells.”
JORDI PARDINA
JORDI PARDINACarlit 88
“Uns esquís magnífics, fets per algú que estima el seu ofici i sobretot la neu. El tracte amb l’Oriol és immillorable, no només compres uns esquís amb els que pots gaudir d’un dels esports que més ens agrada, únics i personalitzats, sino que a més guanyes un amic!”
LLORENÇ MARCOS
LLORENÇ MARCOSCarlit 88
“Espectacular l’experiència de poder participar en la fabricació dels meus propis esquís!”
NÚRIA CASTEJÓN
NÚRIA CASTEJÓNCarlit 88
“El lloc i el tracte encantadors!”
SERGEY REDKOV
SERGEY REDKOVOrhi 72
“An amazing and light ski. Absolutely different (in a good sense) from everything I’ve tried before, much easier are to turn and keep stable on the speed. And especial compliment for the openness and excellent service of Oriol, which is not often you are going to meet in Europe ;)”
JOSEP AMILS
JOSEP AMILSOrhi 72 i Anie 74
“Els esquis polivalents que he adquirit recentment van molt bé. Fàcils de portar. Permeten fer girs molt oberts i ràpids. Per girs curts també van força bé. Apa animeu-vos Jo ja he repetit. Tinc els Orhi que son una maravella. Fa 50 anys que esquio i per fer girs curts els millors que he tingut mai.”
JOAN COMA
JOAN COMAAnie 74
“Esquís espectaculars i millor tracte personalitzat per part de l’Oriol. Gràcies.”
XAVI VALLS
XAVI VALLSMontardo 98
“Poder escollir el tipus d’esquí, les mides, els acabats, les fixacions, seguir-ne el procés de construcció, veure com prenen forma, els gravats finals i lliscar-los. Sens dubte, la compra d’uns Liken ha sigut una successió de fases on cada una supera l’anterior. Tot acompanyat de la mà i els consells de l’Oriol, un artesà exigent, amb expertesa i apreci cap el que fa. Espero poder repetir ben aviat!😊”
PABLO MOLINA
PABLO MOLINACarlit 88
“Hi han professionals que estimen la seva feina i desprès hi han els apassionats. Oriol és un d’ells. No és només que els esquís siguin magnífics, sinó també que l’Oriol crea una relació entusiasta i detallista amb els seus clients. Un té la sensació de que la compra dels esquís és només part de l’experiència! “
FERRAN SAYES
FERRAN SAYESCarlit 88
“Liken compleix els requisits indispensables per aquells que busquen productes de qualitat i proximitat, amb un acompanyament i seguiment excel·lents, gràcies per la feina ben feta! “