Construcció

Tots els esquis Liken estàn elaborats amb una estructura constructiva en sandwich, amb nucli de freixe reforçat amb fibres de vidre per garantir un bon comportament i unes bones propietats mecàniques.

Construcció

Tots els esquis Liken estàn elaborats amb una estructura constructiva en sandwich, amb nucli de freixe reforçat amb fibres de vidre per garantir un bon comportament i unes bones propietats mecàniques.

NUCLI DE FUSTA

Construït 100% per fusta d’alta qualitat, formada de llistons encolats de freixe en disposició longitudinals. El freixe es caracteritza per altes propietats elàstiques, de duresa i durabilitat.

SOLA

Base d’esquí sinteritzat Isosport 7518. Poliuretà de pes molecular ultra lleuger (UHMW-PE) amb alta cristalinitat i alt contingut de carboni (18%) per millorar les propietats de laminat, lliscament i durabilitat.

ESTRUCTURA DE LA SOLA

La sola de l’esquí de sèrie es fa una estructura creuada (personalitzable sota comanda i sense cost addicional).

CANTOS

Cantos d’acer de 2mm de gruix amb pre-tractament superficial per minimitzar-ne l’oxidació.

ANGULACIÓ DE CANTELLS

Angulació estàndard: tunning a 1º i lateral 88º (personalitzables sota comanda i sense cost addicional).

XAPA DE FUSTA SUPERFICIAL

Acabat superficial de l’esqúi en xapa de fusta natural. El tipus de fusta i l’acabat final es pot escollir entre les fustes de sèrie següents: bambú, roure, teka, boj-olivo i wengé.

IL·LUSTRACIONS

Possibilitat d’incorporar grafismes o il·lustracions, en superfície. Treballem amb marqueteria digital combinant diferents tipus de fustes per mantenint la qualitat i elegància de l’esquí.

FIBRA DE VIDRE

Fibra de vidre triaxial per al reforç estructural de l’esquí, per tal d’allargar-ne els límits elàstics. En determinats models, i segons necessitats del client, es complementa amb una segona capa de fibra de vidre uniaxial de menor densitat.

VDS

Cinta de recobriment de cantos per reduir vibracions i evitar la transmissió de dilatacions entre el canto i l’esquí.

RESINES

Resina epoxy de dos compontents SUPER SAP® CLR amb una formulació que conté materials renovables bio-basats procedents de rebuig en altres processos industrials, com la producció de bio-fuels i polpa de la fusta. És un epoxy estabilitzat per aigua, transparent i amb resistència a les radiacions UV.