Ofici i passió

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept

Així va néixer Liken Skis…

L’Oriol és el fundador de la marca, un noi honest i aventurer. Nascut a un petit poble del Pirineu català envoltat de muntanyes, de ben petit va descobrir la passió per l’esquí. És a la muntanya on experimenta aquesta connexió amb la natura i la pràctica de l’esquí treu la part més emocional i creativa d’ell.

Una persona inquieta i curiosa, amb vocació tecnològica i mentalitat analítica el van portat a titular-se com a enginyer industrial. Durant 15 anys, va exercir d’enginyer de projectes a Barcelona, lluny dels seus somnis fins que un bon dia es va adonar que li faltava la connexió amb les muntanyes i amb la seva passió.

Feia anys que volia iniciar un projecte relacionat amb l’enginyeria i alguna de les seves aficions però no va ser fins un dia gèlid de la tardor de 2015 que parlant amb uns amics, va sortir la idea de fer-se els seus propis esquís.

Aquella idea va madurar, va agafar magnitud i es va convertir en un gran repte personal i professional. Durant un cert temps va ser compaginable amb la seva altra feina però va arribar el dia on fer-ho seguir tot no era possible, s’havia produït ja un canvi mental irreversible.

Va deixar la seguretat, el confort, les condicions salarials, la ciutat, per aventurar-se en el món incert de l’emprenedor on poder viure més intensament connectat al medi, amb un producte que l’apassiona i amb una feina que el fa sentir realitzat cada dia, creativa i alineada amb els seus valors i estil de vida.